Kobe Bryant bırakıyor

Kobe Bryant bırakıyor

SPOR Haberleri

NBA tarihinin en büyük skorerlerinden biri olan ve 20 yıldır oynadığı Los Angeles Lakers'la 5 kez şampiyonluk yaşayan Kobe Bryant basketbola veda ediyor.

Bir süredir konuşulan emeklilik kararını 'Sevgili Basketbol' başlıklı, duygusal bir mektupla açıklayan 37 yaşındaki Kara Mamba lakaplı efsane, aklının acıya dayanabileceğini ancak vücudunun artık bu durumu kaldıramadığını açıkladığı yazısında bu spora duyduğu aşktan artık vazgeçmesi gerektiğini ifade etti.

Galatasaray, sezon sonunda basketbol kariyerini noktalayacağını açıklayan Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe Bryant'a sürpriz bir teklif yaptı. Sarı-kırmızılılar, resmi Twitter hesabı üzerinden Kobe Bryant'a gönderdiği mesajda efsane basketbolcunun Galatasaray formalı fotoğrafını ekleyerek, "Bizimle devam etmek ister misin?" sorusunu yöneltti. Galatasaraylı taraftarlar bu mesaj karşısında oldukça heyecanlandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...