Olur böyle vakalar

Düzenleyen:
Olur böyle vakalar

SPOR Haberleri

Akhisar karşısında iyi oynadıklarını söyleyen hoca, "Çok istersiniz yine de olmaz. Bu maç onlardan biriydi. Ama ilk yarıda başka kayıp yaşamamamız lazım" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar mağlubiyetinin ardından soyunma odasında ağzını bıçak açmayan futbolcularına moral verdi. Talebeleriyle bir konuşma gerçekleştiren Güneş, "Bazen böyle kazalar olur.  Bazı arkadaşlarımız sezon başından beri her maçta oynamak zorunda kaldı. Herkes elinden geleni yaptı. Kötü oynayarak yenilseydik başka türlü konuşurdum ama iyi oynamamıza rağmen yenildik" ifadelerini kullandı. Ligin uzun bir maraton olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bu maçta bir mağlubiyet hakkımızı daha kullandık. Devre arasına kadar başka puan kaybı yaşamamamız lazım. İlk yarıdaki puan kayıplarını telafi edebiliriz ama ikinci dönemde çok daha dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu. Yönetimle de görüşen Şenol Güneş'in kaleci ve stoper transferinin bir an önce çözülmesini ve ikinci yarı öncesinde yapılacak kamp dönemine iki oyuncunun da yetiştirilmesini istediği öğrenildi. 
Rhodolfo, Ersan'ı aradı
Ersan Gülüm'ün eksikliği Luis Rhodolfo'yu da etkiledi. Sezon başından beri bütün resmi maçlarda forma giyen Brezilyalı stoper, meslektaşı Dusko Tosic'le uyum sağlayamadı. Sezon başından beri hiç büyük hataya imza atmayan Rhodolfo, defansın arkasına atılan toplarda ağır kalırken, Akhisar'ın ikinci golünde Sami'den yediği çalımla Beşiktaş'ın kalesinde ikinci golü görmesine neden oldu. Bu arada Beşiktaş, Ersan ve Rhodolfo'nun birlikte oynadığı 11 maçta toplam 9 gol yerken, Ersan'ın oynamadığı iki maçta toplam 5 gol yedi.  
                       > Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...