Grosskreutz gitmek istiyor

Düzenleyen:
Grosskreutz gitmek istiyor

SPOR Haberleri

Denizli, sezon başında transfer edilen ancak yaşanan imza sorunu nedeniyle lisansı çıkarılamayan Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezon başında transfer edilen ancak yaşanan imza sorunu nedeniyle lisansı çıkarılamayan Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Grosskreutz'un kendisiyle yaptığı konuşmayı aktaran Denizli, "Kevin, gidiş gelişlerin zorluğunu belirtti ama esas problemin bu olmadığını söyledi. Kendisi, 'Ailemden ayrı kalamam. Burada devam edemem' dedi. Kendisine her konuda yardımcı olmaya çalıştım. Ona, benim için oyuncuların mutluluğunun önemli olduğunu söyledim. Ona 'İnsan mutlu olduğu sürece başarılı olur, mutsuzlukla başarı yan yana yürümez' dedim. Kendisi idmanımıza da katılmadı. Bundan sonraki süreci yönetimimizle görüşeceğiz" dedi. Galatasaray, Grosskreutz'u Borussia Dortmund’dan 1.5 milyon avro karşılığında transfer etmiş ve ilk yılı 1 milyon 850 bin avro olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...