Alves son noktayı koydu

Alves son noktayı koydu

SPOR Haberleri

Alves'in devre arası ayrılacağı iddiaları Pereira'yı harekete geçirdi. Hocası, vatandaşı ile görüşme yapıp noktayı koydu

Portekiz basınında çıkan "Alves Fenerbahçe'den ayrılacak" haberleri teknik direktör Vitor Pereira'yı harekete geçirdi. Portekizli hoca, vatandaşı Alves'le bir görüşme yapıp, "Haberlere inanmıyorum. Ancak senin kafanda ayrılmak gibi bir düşüncenin olmasını da asla istemem" dedi. Yeni bir takım kurduklarını hatırlatan Pereira, "Benim takımım için önemlisin. Sezon sonuna kadar ne olursa olsun birlikte çalışacağız. Seni Euro 2016'ya ben göndereceğim" diye konuştu. Alves de açıklamalarıyla hocasının yüreğine su serpti: 

TÜRKİYE'DE MUTLUYUZ
"Teklifler alıyorum, bu da beni mutlu ediyor ama ben sözleşmemi Fenerbahçe'de tamamlamak istiyorum. Türkiye'ye çok alıştım. Hem ben hem de ailem burada olmaktan mutluyuz. Ayrılmayı düşünmüyorum"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...