Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabri, Sneijder'i yakaladı

Sabri, Sneijder'i yakaladı

SPOR Haberleri

Bursaspor maçının ilk yarısında tribünlerin hedefi haline gelen Sabri Sarıoğlu, ikinci 45'teki performansıyla Wesley Sneijder'ı yakaladı.

Ne onunla ne onsuz... Sabri Sarıoğlu'nun son yıllardaki performansını bu sözlerle özetlemek mümkün. Bir yandan taraftarın sosyal medyadan tepki gösterdiği tecrübeli oyuncu, diğer yandan istatistikleriyle fark oluşturuyor. Sabri'nin, Bursaspor maçındaki performansı da bu sözü doğrular nitelikte. Maçın ilk yarısında savunmadaki hatalarıyla tribünlerin tepkisini alan Sabri, ikinci yarıda farklı skora en önemli katkı yapan isimlerden oldu.
Kafayla indirdi

Skoru 1-0'a getiren Podolski'nin vuruşu öncesi kafasıyla topu indiren Sabri, asist krallığında Wesley Sneijder'ı da yakaladı. İki futbolcu da bu sezon 4'er asistle Galatasaray'ın skor yükünü sırtlayan isimlerden olmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...