Bayern Münih ligdeki ilk yenilgisini aldı

Bayern Münih ligdeki ilk yenilgisini aldı

SPOR Haberleri

Almanya Budesliga’da lider Bayern Münih, deplasmanda Borussia Mönchengladbach’a 3-1 yenilerek ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Almanya Bundesliga 15. hafta mücadelesinde Borussia Mönchengladbach, Borussia Park’da yenilgisiz lider Bayern Münih’i konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada ev sahibi 54. dakikada Oscar Wendt, 66. dakikada Lars Stindl ve 68. dakikada Fabian Johnson golleriyle 3-0 öne geçti. 75. dakikada Robert Lewandowski’nin yerine oyuna giren Ribery ise, 81. dakikada durumu 3-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi Mönchengladbach 3-1 kazandı ve Bayern’e ligin ilk yenilgisini tattırdı. 
GALİBİYET HASRETİNİ 3 MAÇA ÇIKARDI 
Bundesliga’da son olarak geçen sezon Freibrug’a 2-1 yenilen Bayern Münih’in 3 maçtır Borussia Mönchengladbach’a şansı tutmuyor. Geçen sezon Mönchengladbach ile ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kalan Pep Guardiola’nın öğrencileri, ikinci yarıda da evinde 2-0 mağlup olmuştu. Bavyera ekibi, Mönchengladbach karşısında son galibiyetini 2013-2014 sezonunun 17. haftasında deplasmanda 2-0 ile almıştı. 
Karşılaşma sonrası lider Bayern Münih 40 puanda kalırken, Mönchengladbach ise 26 puana yükselerek 3. yükseldi. Bayern gelecek hafta evinde Ingolstadt’ı konuk edecek. Mönchengladbach ise deplasmanda Leverkusen’e konuk olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...