Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Felipe Melo hastanelik oldu

Felipe Melo hastanelik oldu

SPOR Haberleri

İtalya Serie A'nın 15. haftasında Inter ile Genoa karşı karşıya geldi. Maçı Inter kazanırken, Felipe Melo korkuttu.

İtalya Serie A'nın 15. haftasında Inter ile Genoa karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza'da oynanan ve hakem Piero Giacomelli'nin düdük çaldığı maçı Inter 1-0 kazandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golü 59. dakikada Adem Ljajic kaydetti. Inter'de Alex Telles ilk 11'de çıktığı maçta 90 dakika forma giydi. Danilo D'Ambrosio ise çift sarı karttan 85. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Inter puanını 33'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Genoa ise 16 puanda kaldı.

MEDEL İLE ÇARPIŞAN MELO DEVAM EDEMEDİ

Karşılaşmanın 12. dakikasında Inter'in savaşçı orta sahaları Felipe Melo ve Gary Medel bir hava topunda kafa kafaya çarpıştı. İlk anda kısa bir tedavinin ardından oyuna devam eden iki oyuncudan Melo bir süre sonra orta sahada başı döndüğü için yere yığıldı. Sağlık görevlilerin müdahalesiyle saha kenarına götürülen Brezilyalı futbolcu kısa süren tedavinin ardından tekrar oyuna döndü. İlk yarıyı tamamlayan Melo ikinci yarıda yerini Marcelo Brozovic'e bıraktı. Melo'nun hastaneye götürüldüğü belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...