Dünya devlerinin Ozan Tufan aşkı

Dünya devlerinin Ozan Tufan aşkı

SPOR Haberleri

Yakın dönemde Fenerbahçe'nin kapısı her an çalınabilir. Çünkü son dönemde performansını yükselten milli futbolcuyu, başta İnter olmak üzere, İspanyol, Fransız ve İngiliz kulüpleri takibe aldı.

Bursaspor kariyerinden sonra A Milli Takımımız’ın da vazgeçilmezleri arasına giren ve Fenerbahçe forması altında son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Ozan Tufan, Avrupa’nın devlerinin radarından çıkmıyor. Başta daha önce Galatasaray’ın başında olan Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter olmak üzere, İspanyol, Fransız ve İngiliz kulüplerinin de, Ozan’ı kadrolarına katmak istedikleri öğrenildi. Genç oyuncunun gelişimini yakından takip eden bu kulüplerin, yakın zamanda Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandıkları öne sürüldü.

‘Misyonumu tamamlamadım’
Ancak 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun kısa vadede, şu an için Sarı-Lacivertliler’den ayrılmak gibi bir düşüncesi bulunmuyor. Buradaki misyonunu henüz tamamlamadığını vurgulayan Ozan, “Benim Sarı-Lacivertli forma ile büyük hedeflerim var. Burada henüz hiç kupa kazanmadım. Fenerbahçe’de başarılı bir kariyere sahip olduktan sonra Avrupa’ya gitmek isterim” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...