Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Felipe Melo hastanelik oldu

Felipe Melo hastanelik oldu

SPOR Haberleri

Inter'in Genoa'yı 1-0 yendiği maçta kafasına darbe alan Felipe Melo, hastanaye kaldırıldı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu, Genoa ile oynanan maçın 12. dakikasında takım arkadaşı Medel ile hava topu mücadelesi sırasında kafa kafaya çarpıştı. 
Sağlık görevlileri sahaya girerek oyuncuyu tedavi etti ancak Melo ilerleyen dakikalarda bir anda yere yığıldı ve oyuna devam edemedi.
 
Resmi açıklama geldi 
Brezilyalı futbolcunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Daha sonra Inter Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada, kafa travması teşhisi konulan Felipe Melo'nun geceyi gözlem amaçlı olarak hastanede geçireceği duyuruldu.
 
Inter tek golle geçti
Melo'nun yerine oyuna Brozovic girereken Inter, mücadeleyi 1-0 kazandı. Galibiyeti getiren golü, 85'te Adem Ljajic attı. 
Öte yandan Inter'li Danilo D'Ambrosio, 85. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. İtalyan ekibinde kiralık olarak oynayan Alex Telles ise ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelede 90 dakika forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...