Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güzel günler vadediyorum

Güzel günler vadediyorum

SPOR Haberleri

Bordo-mavili kulübün itibarını yükseltmek zorunda olduğunu belirten Usta, "Trabzonspor'un bugünlerini kimse bozuk para gibi harcayamaz. Seçilecek yönetim ahtapot gibi olmalı" dedi

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, bugünkü seçim öncesi yaptığı açıklamada sorunların üstesinden gelecek güçlü bir yönetimle yola çıktıklarını belirtip, hüzünlü günler geçiren dünya markası Trabzonspor'un, 7 Aralık'tan itibaren yeniden tarih yazacağını söyledi. Usta, bordo-mavili kulübün 3 temel sorunu bulunduğunu belirterek, "Bunlar ekonomik, sportif ve itibar sorunu. Ben bu sorunlardan itibarı ilk sıraya koyuyorum. İtibarın değerini bilenler için bu böyledir. İnsanların hayatında hataları olur. Yanlışları olur. İnsan ömrüyle birlikte itibarını her zaman yukarıya taşımak zorunda. Kulüpler için de bu böyledir. Trabzonspor'daki fotoğrafa baktığımızda gerçek anlamda bir felaket ile karşı karşıyayız. Biz bu olamayız" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...