Penaltı versinler kutlama yapacağım

Düzenleyen:
Penaltı versinler kutlama yapacağım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantepspor maçını değerlendirdi, lehlerine penaltı verilmemesine ilginç bir tepki gösterdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantepspor maçını değerlendirdi, lehlerine penaltı verilmemesine ilginç bir tepki gösterdi. "67 dakika 10 kişi oynadık, 60 dakika değil. Böyle takımlara karşı böyle maçlar zor geçer. Bu zemindeyse bir kat daha zor geçer. Bu zamana kadar oynadığımız en kötü zemindi" vurgusu yapan Portekizli teknik adam, "Bu ülkede ne zaman bize penaltı verilecek merak ediyorum. Bize karşı kolay veriliyor. Kariyerimde ilk kez başıma geliyor. Bir penaltımızın bile olmaması kafamda soru işareti uyandırıyor. Hiç penaltısı verilmeyen başka takım var mı acaba? Eğer bize penaltı verilirse, ailemle beraber bir kutlama yapacağım. Penaltı olduğu anda eşimi arayacağım; bir pasta hazırlasın da kutlayalım" serzenişinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...