Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçında Astana’yı ağırlıyor

Düzenleyen:
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçında Astana’yı ağırlıyor

SPOR Haberleri

Rakibinden 1 puan bile alsa sarı-kırmızılılar yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek. Kazak temsilcisinin ise mutlak galibiyete ihtiyacı var

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 6. ve son maçında bugün Kazakistan temsilcisi Astana'yı misafir edecek. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson yönetecek. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansı kalmayan sarı-kırmızılı ekibe, Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmek için Astana karşısında alacağı bir beraberlik yetecek. Son maçlar öncesi 4 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray'ı, 3 puanla son sırada takip eden Astana'nın, Avrupa Ligi'ne gidebilme şansları devam ediyor. Kazak takımının grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmesi için sarı-kırmızılı ekibi yenmesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki sarı kart cezalarını dolduran Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Astana karşısında yeniden takımdaki yerlerini alabilecek. Benfica'ya karşı deplasmanda 2-1 kaybedilen müsabakada gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Selçuk ve Burak, ardından yine deplasmanda yapılan Atletico Madrid maçında forma giyememişlerdi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçında Astana’yı ağırlıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...