Açıkça iftira

Düzenleyen:
Açıkça iftira

SPOR Haberleri

Brezilyalı efsane, “Biz o şampiyonluğu emek, ter ve iyi futbolla kazandık. İsmimi kirletmesinler” dedi. Sarı-kırmızılı kulüp sosyal medyada alay konusu oldu

F.Bahçe'nin Gaziantep'le 2-2 berabere kaldığı maç sonrası sert açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım'ın G.Saray'ı hedef alan sözleri sonrasında başlayan düello iftira suçlamalarına dönüştü. Yıldırım, Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'yle oynanan maçta kural dışı oyuncu oynatan Galatasaray'ı sahtekârlıkla itham etmesi üzerine sarı-kırmızılılar resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Yıldırım'a salvo niteliğindeki açıklamada, Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'nın ağzından sözlere de yer verildi. "Hatırlarsınız, kısa bir süre önce Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex de Souza, 'Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu' demişti" ifadesi gündeme bomba gibi düştü.
Benim adımı kirletmeyin
Ancak bu açıklamaya Alex De Souza çok büyük tepki gösterdi. Bu sözleri kullanmadığını söyleyen Alex sarı-kırmızılıları yalanladı. "G.Saray ve taraftarına saygım var" diyen Alex, "Ama ismim kullanıp kirletmelerini asla kabul etmiyorum. 2010-11 sezonu hakkında bir virgül açıklamam dahi olmamıştır. Ben ve tüm Fenerbahçe profesyonelleri, o seneki şampiyonluğun nasıl zor kazanıldığını çok iyi biliyoruz. Kimse de bunun aksine cümleleri ağzımdan çıkmış gibi yazamaz. Bunları düşünen ve yazan insanlar, kendilerine duydukları minimum değerleri varsa beni unutsunlar. Şampiyonluğu top oynayarak kazandık ve hatırladığım her an aynı iştahla içimde kutluyorum. Her zaman da kutlayacağım. Çünkü büyük bir savaş, emek, ter ve iyi futbolla kazandık" ifadelerini kullandı.

Raporda 'Bariz gol şansı' yok!
Hasan Ali’nin kırmızısı ‘sert faulden’

Gaziantep-Fenerbahçe maçının hakemi Serkan Tokat, karşılaşmanın 30. dakikasında kırmızı kart gösterdiği sarı-lacivertli oyuncu Hasan Ali için MHK’ya raporunu verdi. Kamuoyunda çok sayıda yorumcu ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu pozisyon için “Bariz gol şansını engellediği için Hasan Ali kırmızı kart gördü” şeklindeki düşünce ve görüşlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Hakem Serkan Tokat, F.Bahçeli Hasan Ali'nin, G.Antepsporlu Larsson'a yaptığı hareketi topla oynama niyeti olsa bile "ciddi faullü oyun" kabul ederek kırmızı kartını kullandığına raporunda yer verdi. MHK da şiddetli hareketten çıkan bu kırmızı kartı yerinde buldu. Bu rapora göre Hasan Ali'ye 2 maç ceza gelmesinin beklendiği belirtildi. > Ömer Faruk ÜNAL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...