Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sadi Tekelioğlu'ndan istifa açıklaması!

Sadi Tekelioğlu'ndan istifa açıklaması!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu yönetim kurulunun kabul etmesi durumunda görevi bıraktığını açıkladı.

Sadi Tekelioğlu'ndan istifa açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, başkanlığa yeni seçilen Muharrem Usta ile görüştükten sonra gelecekle ilgili bir karar vereceklerini belirterek, "Zaten TFF, mukaveleli hocası olmayan kulüplere 2 maçlık opsiyon tanıyor. Bize kongre süreci olduğu için 3 maçlık opsiyon tanıdılar. Şu anda yönetim istese de benim Çaykur Rizespor maçına çıkma şansım yok. Ancak kulüple mukavele yaparsam çıkma şansım var. Başka alternatif kalmadı. Ya bizle mukavele yapacaklar, ya dışarıdan bir antrenör arkadaşı Trabzonspor'un başına getirecekler" dedi.
Tekelioğlu, Eskişehirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'da 2000-2001 yılında istifa ettiği Denizlispor maçından bir örnek vererek, "Maçın 75. dakikasında genç oyuncu Ferdi'yi oyuna aldım. 2-0 öndeyken 10 kişi kalan rakibimiz karşısında 2-2 berabere kaldık. 85 ve 88. dakikalarda yediğimiz gollerle o günkü serüvenimizi doldurduk. Bu kez 75. dakika geçsin dedim ve 78. dakikada Muhammet Beşir'i oyuna aldık. Yine rakibimiz 10 kişiyken skoru 2-1'e getirdi. Maç yine 2-2 bitse bir daha tövbe profesyonel takımda görev yapmazdım. Bu düşünce aklıma geldi" dedi.

"İYİ OYNAMADIK"
Karşılaşmada iyi oynadıklarını söyleyemeyeceğini vurgulayan Sadi Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İyi pozisyonlar da bulamadık ama net bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik. Eskişehirspor daha derli, toplu oynadı, daha çok pas yaptı. Geçirdiğimiz süreç zordu. Fenerbahçe galibiyeti de taraftarımıza hediye etmek, 18 yıl sonra rakibimizi yenmek isterdik ama olmadı. Hacıosmanoğlu'na teşekkür etmek istiyorum. "
"Alt yapıda güvendi ve iyi çalıştık. Alt yapı tavan yaptı. Her sene 2-3 takım şampiyon oldu, yeniden görev verdi profesyonel takımda. Bu süreci Fenerbahçe maçı hariç iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Kart görmesek daha değişik olabilirdi çünkü Fenerbahçe'ye karşı 10 kişi oynamak zor. Onun haricinde gönül rahatlığı ile 2 maçta 6 puan alarak hem giden yönetime 3 puan hem gelen yönetime 3 puanlık katkı sağladık."

"YÖNETİMİN ÖNÜNÜ AÇMA ADINA TEŞEKKÜR EDECEĞİM"
Başkanlığa seçilen Muharrem Usta ile bir görüşme yapacağını vurgulayan Sadi Tekelioğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Yönetimin önünü açma adına kendisine teşekkür edeceğiz, daha sonra kulüpteki pozisyonumuz ortaya çıkar. Çünkü ben kulübün alt yapı sorumlusuyum. Darılmak, gücenmek gibi bir şeyim yok. Dışarıdan gelmedim. Yönetimi rahatlatma adına kendilerine konumumu bildireceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...