Selçuk İnan maç sonu konuştu

Selçuk İnan maç sonu konuştu

SPOR Haberleri

Astana karşısında gol atarak takımına çok kritik 1 puan kazandıran ve Avrupa Ligi'ne taşıyan Selçuk İnan, maçı değerlendirdi.

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, Astana ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi bileti aldıkları maçtan sonra konuştu. Selçuk, Avrupa Ligi’nde finale kalmak istediklerini söylerken, yanındaki hangi oyuncuyla oynadığının bir önemi olmadığını ve “Hiçbir futbolcunun haddi değil bence yanındaki futbolcuyu seçmek” yorumunu yaptı.
Selçuk İnan’ın sözleri şöyle;
“Son maçta darbe almıştım ama ayağım da biraz sekiyor o yüzden… Allah’a şükür istediğimiz sonucu aldık. Hocanın söylemek istediği rakibin baskısı değil, bulunduğumuz durumun baskısıydı! Son 2-3 haftadır ivme yukarı doğru gidiyor. İstediğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu sonuç sevindirici olmalı. Yolumuza Avrupa Ligi’nde devam ediyoruz.
Hiçbir futbolcunun haddi değil bence yanındaki futbolcuyu seçmek! Birçok arkadaşımla beraber oynadım ama kimle oynarsam oynayayım arkadaşıma ve takıma yardım etmeye çalışıyorum. Kimin oynadığı önemli değil. Biz her maçı kazanmaya çıkıyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde inşallah finale kadar gideriz. Ligde de bu hafta çok önemli bir rakiple oynayacağız.
Derbileri konuşmak bence yersiz. Kimseyi motive etmeye gerek yok! Derbiler, büyük oyuncuların kazandırdığı maçlardır. İnşallah kazanırız.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...