Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

9'uncu ön libero Chedjou

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
9'uncu ön libero Chedjou

SPOR Haberleri  / Sabah

Denizli, Emre, Bilal, Rodriguez gibi alternatiflere karşın Selçuk'un yanında Kamerunlu futbolcuyu oynattı. Chedjou, bu sezon Aslan'ın 9'uncu ön liberosu oldu

Melo sonrası travma yaşayan Galatasaray orta sahası, farklı isimlerle renklenmeye devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, dün Selçuk İnan'ın yanında Aurelien Chedjou'yu oynattı. Denizli'nin görev yerini değiştirdiği Kamerunlu futbolcu, bu sezon Melo, Selçuk, Bilal, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Hakan Balta, Jem Karacan ve Sneijder'in ardından ön liberoda sahaya çıkan 9'uncu isim oldu. Denizli, Taffarel yönetiminde çıkılan Atletico karşılaşmasında 90 dakika sahada kalan Jem Paul'un yanı sıra Emre Çolak'ı kadroya dahi almadı. 

'HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM' 
Chedjou karşılaşma sonrası yeni görev yeri hakkında yöneltilen sorulara, "Hocam bana o mevkiide ihtiyacı olduğunu söyledi ve ben de tereddüt etmeden oynayacağımı söyledim. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Önemli olan Avrupa biletiydi" yanıtını verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...