Pereira: Biz büyük takımız

Düzenleyen:
Pereira: Biz büyük takımız

SPOR Haberleri

Celtic karşısında kart cezalısı Nani ve Kjaer, sakatlıkları bulunan RvP ile Volkan Şen yok. Ancak eksikleri dert etmediklerini söyleyen Portekizli teknik adam, "Kalanlar yeter" dedi

M.EMİN ULUÇ

Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında Celtic'i misafir edecek Fenerbahçe'de sıkıntı büyük. Gaziantep deplasmanından moralsiz dönen sarı-lacivertlilerin dün yaptığı idmanda Volkan Şen'in sakatlanması teknik heyetin planlarını değiştirmesine yol açtı. İlk 11'in kıdemlilerinden Nani ve Kjaer'in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceği karşılaşmada ağrıları devam eden Robin van Persie'nin yanı sıra Volkan'ın da oynamasının mümkün olmadığı öğrenildi. Nani'nin yokluğunda Volkan'ı ilk 11'de sahaya sürmeyi planlayan Teknik Direktör Vitor Pereira, Markovic'e 'hazır ol' talimatı verdi. Celtic karşısında alınacak bir beraberlikle dahi üst tura çıkacak olan sarı-lacivertlilerde Meireles'le birlikte 5 önemli eksik olmasına rağmen Teknik Direktör Pereira takımına güveniyor.
Eksikleri dert etmiyor
Futbolun kolektif bir oyun olduğunu vurgulayan Vitor Pereira, "Gönül isterdi ki, bu zorlu mücadeleye tam kadro çıkalım. Maalesef olmadı. Ancak eksikleri dert etmeyecek kadar geniş ve kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Kalanlar bize yeter. Biz büyük bir takımız. Kadromdaki her oyuncuya güveniyorum. Sonuçta 18 kişilik bir ekiple sahada olacağız ve kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi. Fenerbahçe'nin takım oyunu sergilediğini belirten Portekizli, "Biz bireyselliğe bağlı oynamıyoruz. Bir sistemimiz var ve herkes de buna ayak uyduruyor. Bu nedenle isimlere takılmıyoruz. Bu takımın her oyuncusu birbirinden değerli" ifadesini kullandı. Orta alanda Josef'in yerine Ozan'a şans vermeyi düşünen tecrübeli çalıştırıcının sağda ise Şener ile Gökhan'ı önlü-arkalı oynatabileceği belirtildi.    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...