'Aziz amcaya' mesaj var!

'Aziz amcaya' mesaj var!

SPOR Haberleri

Okulun basketbol takımına seçilen 13 yaşındaki down sendromlu Kaan Çağlar ilk maçına çıkmanın sevincini yaşadı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan küçük Kaan, başkan Aziz Yıldırım'a seslendi: “Aziz amca, ben seni çok seviyorum. Beni İstanbul'a davet eder misin?”


Mersin’de ailesinin yönlendirmesiyle spora başlayan down sendromlu 13 yaşındaki Kaan Çağlar, çok sevdiği basketbolda okul takımının tek engelli öğrencisi olarak ilk maçına çıktı. 

Belli bir süre sonra özel okulu tamamen bırakan ve Barbaros Ortaokulu’nda engelli olmayan arkadaşlarıyla eğitimini sürdüren Kaan, burada beden eğitimi öğretmeni Hacer Taş’ın dikkatini çekerek, okulun basketbol takımına girmeyi başardı. 

Anne Aşkın ve Baba Kenan Çağlar, oğullarıyla gurur duyduklarını belirtirken küçük Kaan ise koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve Fenerbahçeli futbolcularla tanışmayı çok istediğini söyleyerek başkan Aziz Yıldırım’a seslendi: “İstanbul’a gitmek istiyorum. Aziz amca ben seni çok seviyorum. Beni İstanbul’a davet eder misin?”.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...