Beşiktaş'ı Tolga yaktı

Beşiktaş'ı Tolga yaktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga, Sporting'e ikram ettiği 2 golle Beşiktaş'ın elenmesine neden oldu.

Geçen sezon Brugge maçında, 2 hafta önce Akhisar maçında yediği hatalı gollerle büyük tepki çeken Tolga Zengin, Sporting maçında da 5 dakika içinde yediği 2 hatalı golle eleştirilerin hedefi oldu.
  
HER ŞEY YOLUNDAYKEN...
Avrupa Ligi'nde Sporting deplasmanına çıkan ve yoluna devam edebilmek için sadece 1 puana ihtiyacı olan Beşiktaş için işler 67. dakikaya kadar gayet yolunda gidiyordu.
İlk yarıda pek çok pozisyon bulan ve 58. dakikada da Gomez ile öne geçen siyah beyazlılarda, işler bir anda tersine döndü.
67. dakikada savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlenen Islam Slimani, Tolga Zengin ile karşı karşıya kaldı. Ancak tecrübeli kaleci, bu esnada ileri çıkıp topa sahip olmak yerine açıyı ayarlayabilmek için geriye baktı, sonra da yaptığı hatayı farkedip panik halinde rakibine doğru hareketlendi. Ancak Slimani, bu hatayı boşa çıkarmayıp topu ağlara gönderdi.
Bu golle maç 1-1'e geldi, aslında bu skor bile Beşiktaş'ın turu geçmesine yetiyordu. Ancak Tolga 5 dakika sonra yine sahnedeydi. 72. dakikada Bryan Ruiz, ceza sahasına girer girmez sert vurdu ve kaleci Tolga bu kez de kapattığı köşeden golü yedi.
5 dakika içinde gelen gollerle 2-1 yenik duruma düşen siyah beyazlılar, 5 dakika sonra topu bir kez daha kalesinde gördü ve skor 3-1 oldu.
Tolga Zengin, geçen sezon Brugge ile oynanan Avrupa Ligi maçında da kısa düşen degajı ile takımının gol yemesine ve elenmnesine neden olmuş, tribünler tarafından protesto edilmişti. 
 
Tolga 2 hafta önce oynanan Akhisar maçında da yediği hatalı golle taraftarın tepkisini çekmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...