Biz de derbi oynuyoruz!

Biz de derbi oynuyoruz!

SPOR Haberleri

Pereira zorlu maç öncesi oyuncularını uyardı: "Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaştığı haftada puan kaybetmemeliyiz. Başakşehir maçını derbi ciddiyetinde oynamalıyız. Kazanıp derbideki her skoru avantaj haline çevirmeliyiz"

F.Bahçe, Avrupa Ligi'nde Celtic ile 1-1 berabere kalıp tur atlarken bu zorlu mücadelenin ardından gözünü hemen lige çevirdi. Sarı-lacivertliler bir hayli kritik bir maça çıkıyor. Kanarya ligin sisteminden vazgeçmeyen dirençli ekiplerinden Başakşehir'i ağırlayacak. Pazartesi günü ise F.Bahçe'nin şampiyonluktaki rakipleri Beşiktaş ile G.Saray karşılaşacak. Teknik direktör Vitor Pereira bu sebeple Başakşehir maçına büyük önem veriyor. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularını etrafında toplayarak "Biz de derbi oynayacağız" diyerek motive etti. 

Kırılacaklar! 
İşte Vitor Pereira'nın o sözleri "Başakşehir bu sezonki en önemli maçlarımızdan biri. Beşiktaş ve Galatasaray bu hafta birbirini kıracak. Bizim maçımızın sonucu çok önemli. Başakşehir'i yendiğimiz anda çok önemli bir avantaj elde edeceğiz. Beşiktaş kazanırsa Galatasaray çok arkada kalacak, Galatasaray kazanırsa biz lider olacağız. Berabere kalırlarsa ikisi birden takılmış olacak. Bu yüzden sizden derbiye nasıl hazırlanıyorsanız öyle hazırlanmanızı istiyorum. Bu maçı derbi ciddiyetinde oynayacağız" 

Rakip fark etmez 
Vitor Pereira, Avrupa Ligi son 32 turunda kolay rakip bulamayacaklarını bu yüzden kim çıkarsa çıksın aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi. Portekizli çalıştırıcı "Geçmişte görev aldığım Porto, Olympiakos gibi rakipler de olabilir, bir İngiliz takımı da gelebilir. Bizim işimiz sahaya çıkıp onları elemek olacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...