'Forması yoktu, kadroya girdi'

'Forması yoktu, kadroya girdi'

SPOR Haberleri

Tolga'nın sakatlığı sebebiyle yedek olarak kadroya alınan Hüseyin Yılmaz, "İdman sonrası eve gidecektim ama kadroya alındığım söylendi. Formam yoktu, herkesin isminden birer harf alıp formam bastırıldı" dedi

Derbide Beşiktaş'ın kalesini koruyan Günay Güvenç'in yedeği 19 yaşındaki Hüseyin Yılmaz oldu. Bu sezon profesyonel yapılan Hüseyin Yılmaz, karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, 18 kişilik kadroya alındığını son anda öğrendiğini belirtti ve çok ilginç sözler söyledi. Genç futbolcu, "İdman bittikten sonra üstümü giydim, eve gidecektim. Bana son anda maç kadrosunda olduğumu söylediler. İlk başta inanmadım, heyecanlandım. Zaten 11 senedir bu kulüpteyim. 11 senedir bunun hayalini kuruyordum. Birden kadroya girince, forma olmadığı için acilen herkesin isminden bir harf alıp formayı öyle bastırdılar. Bu da benim için güzel bir anı oldu" diye konuştu. 

11 SEZONDUR KARTAL
Beşiktaş ile bu sezon U19 ve U21 takımları ile 11 maçta kalesinde 10 gol gören 19 yaşındaki Hüseyin, 9 yaşında giydiği Beşiktaş formasını 11 sezondur taşıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...