Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş 2-1 Galatasaray

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş derbi mücadelesinde Galatasaray'ı Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşıyor. Mete Kalkavan'ın düdüğüyle maç başladı.

Mücadele tempolu başlarken ilk tehlikeli atağı Galatasaray elde etti. 3. dakikada Burak yılmaz kaleyi yokladı, Günay Güvenç topa sahip oldu.
5. dakikada sol kanattan Beşiktaş atağında ceza sahasına yapılan ortada Jose Sosa'nın şutunu kaleci Muslera kornere çeldi.
İlk 15 dakikada Beşiktaş maçta Galatasaray'a oranla daha çok topa sahip odu. 13. dakikada Andreas Beck'in ortasında Mario Gomez'in lutu kaleci Muslera'da kaldı.

İsmail net pozisyonu kaçırdı!
25. dakikada Quaresma'nın ara pasıyla ceza sahası içinde İsmail topla buluştu. İsmail'in şutunda top Muslera'dan döndü.

Galatasaray'da Burak Yılmaz sakatlandı
36. dakikada Galatasaray'da Burak Yılmaz sakatlandı ve yerine Umut Bulut dahil oldu.

Muslera devleşti!
İlk yarı 0-0 sona ererken Beşiktaş, Galatasaray'a oranla daha çok pozisyon üretirken Sarı-Kırmızılı elipte kaleci Muslera yaptığı kurtarışlarla kalesini gole kapadı. Uruguaylı kaleci bu sezon en çok kurtarış yaptığı maçı oynarken  şu ana kadar 5 kurtarış yaptı.
İkinci yarıya konuk ekip Galatasaray başladı.

İki dakikada 2 gol!
55. dakikada Beşiktaş yarı sahasından çıkarken Tolga Zengin'in yerine sahaya 11'de başlayan Günay'ın hatası sonucunda Wesley Sneijder orta sahadan boş kaleye topu yollayarar Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 1 dakika sonra Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez sahneye çıktı ve Beşiktaş'ın beraberlik golünü kaydetti.
60. dakikada Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Olcay Şahan oyundan çıkarken yerine Kerim Frei girdi.

Kerim'den harika şut, Muslera'dan harika kurtarış
63. dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Quaresma uzak direğe doğru ortayı yaptı. Sosa'nın pasında topla buluşan Kerim Frei'in harika şutunu Muslara aynı şekilde kurtardı.
71'de Portekizli Quaresma oyundan çıkarken yerine Gökhan Töre girdi.

Töre girdi golünü attı!
74. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Kerim Frei'ın ortasında arka direkte ayağının dışıyla güzel bir vuruş yapan Gökhan Töre, topu filelerle buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.
87. dakikada Beşiktaş'ta Sosa oyundan çıkarken yerine Necip Uysal girdi.
Kalan dakikalarda başka gol olamdı ve Beşiktaş, derbide Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek Sarı-Kırmızılılar'la puan farkını 9'a çıkardı.  Siyah-Beyazlılar aynı zamanda Fenerbahçe'den de liderliği aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...