Olimpiyat'ta 'Alman Töre'si

Olimpiyat'ta 'Alman Töre'si

SPOR Haberleri

Panzer, kalesinde o ana kadar devleşen Muslera'yı nefis bir yer şutuyla avlayıp, fiyakasını bozdu. Gökhan Töre müthiş soluyla ikinci derbi zaferini getirdi


Beşiktaş'ın Fiorentina'dan transfer ettiği Mario Gomez, kurbanları arasına Galatasaray'ı da ekledi. Bu sezon attığı gollerle siyah-beyazlı takımı sırtlayan Alman oyuncu, dün 56. dakikada sahneye çıkarak, maçı çeviren isim oldu. Ceza sahası dışında çektiği sert şutla Muslera'yı avlayan yıldız, Sneijder'in golünden iki dakika sonra skoru 1-1'e getirerek, Beşiktaş'ın demoralize olmasını engelledi. 

Tek kişilik ordu 
Fenerbahçe derbisinde de iki gol kaydeden Gomez, sadece 'küçük maçların' golcüsü olmadığını da bir kez daha göstermiş oldu. Alman oyuncu, gol dışında da Galatasaray savunmasını maç boyunca rahatsız ederek, birçok pozisyonda zor durumlara düşürdü. 

Töre'nin 2'nci golü 
Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Gökhan Töre ise bu sezon siyah-beyazlı forma ile ligde 2. kez gol sevinci yaşadı. Daha önce G.Birliği filelerini havalandıran oyuncu, dün yedek başladığı karşılaşmada 72. dakikada oyuna girdi. Girdikten iki dakika sonra Kerim Frei'in ortasını arka direkte müthiş bir sol şutla ağlara yollayıp, Beşiktaş'a bu sezon ikinci derbi zaferini ve liderliği getirdi. Töre, 3-2 kazandıkları Fenerbahçe derbisinde de asist yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...