Kanarya'nın kralı Nani

Kanarya'nın kralı Nani

SPOR Haberleri

Portekizli yıldız lige damga vurmaya devam ediyor... Fenerbahçe'nin dünya çapındaki yıldızı, Luis Nani ligdeki gol ve asist sayılarında sarı-lacivertlilerin lideri

Sarı-lacivertlilerin sezon başı renklerine kattığı Luis Nani takımı sürükleyen isimlerin başında geliyor. Ancak geldiği ilk dönemde Portekizli yıldız beklenilen performanstan bir hayli uzaktı. Kadıköy'deki Molde yenilgisi sonrası "Birileri bu kötü sonucun faturasını ödemeli" diyerek şaşırtmıştı. Hocası ve Portekizli vatandaşı Vitor Pereira ile de bazı maçlarda sert şekilde tartışan Nani ardından büyük bir değişim yaşadı. Pereira ve Nani kafa kafaya verip konuştuktan sonra Portekizli futbolcu daha serbest oynamaya başladı. Takımın en neşeli isimlerinden biri olan Nani'nin bu mutlu hali takıma da olumlu yansıdı. 29 yaşındaki yıldız son olarak 84. dakikada maç boyu iyi kapanan Başakşehir ağlarını sarsarak takımına kritik bir 3 puan kazandırdı. 

Rakibin kapısını kıran adam! 
Fenerbahçe kendisine karşı kapanan takımları Luis Nani ile açıyor. 29 yaşındaki yıldızın attığı 6 golün 4'ü takımının da ilk sayısı olarak skorbordu değiştirdi. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Antalyaspor maçında hem perdeyi açtı hem de uzatmalardaki frikiğiyle 3 puanı getirdi. Bursaspor'a ilk golü atarken, Mersin deplasmanında da skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. İç sahadaki 2-0'lık Trabzonspor galibiyetinde de ilk gol Portekizli futbolcudan geldi. Son olarak Başakşehir maçıyla gol şovunu sürdürdü. Nani attığı 6 golle takımın ligdeki en skorer ismi. Yaptığı 4 asistle bu alanda da F.Bahçe'nin en iyisi. Bazen eleştirilse de ne kadar tehlikeli bir silah olduğu ortada. 
Nani varsa Kanarya hücumda sıkıntı çekmiyor.

Oğluma sözüm vardı
Nani, Başakşehir'e attığı golü doğum günü olan oğluna adadı. Portekizli yıldız, İnstagram hesabından fotoğraf paylaşıp "Fantastik bir gece ve çok özel bir gol. Oğluma hediye ediyorum. Söz verdin mi tutacaksın" yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...