Galatasaray'da aranan adam: Elmander

/ Kaynak: Milliyet
Galatasaray'da aranan adam: Elmander

SPOR Haberleri  / Milliyet

Cim-Bom'da ön libero, sağ bek ve ofansif sol kanat isteyen Mustafa Denizli, alınacak golcü için ise İsveçli futbolcuyu örnek gösterdi, bu özelliklere sahip bir ismin alınması gerektiğini bildirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, neşteri vurmak için ilk yarının sona ermesini bekliyor. Beşiktaş maçı sonrası sorunları kendi içlerinde halledememesi durumunda dışarıdan çözeceklerini dile getiren Denizli’nin en az 4 transfer istediği ve bu mevkilerin de belirlendiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı hocanın ilk planda iyi bir ön libero istediği belirtildi. Kasımpaşalı Donk veya Denizli’nin vereceği isimlere göre bu bölgere takviye yapılması bekleniyor. İkinci transfer ise forvet hattına olacak. Tecrübeli hocanın, bu bölge için “Elmander gibi forvet” tanımlaması yaptığı öğrenildi. İsveçli futbolcu gibi yeri geldiğinde sırtı dönük oynayabilecek, güçlü bir ismin mutlaka hücum hattında olmasını isteyen Denizli’nin bu yönde bir rapor hazırlayacağı bildirildi.

Galatasaray’ın hocasının sağ bek için de yine transfer yapılmasını isteyeceği öğrenildi. Denizli’nin ayrıca ofansif bir sol kanat oyuncusu için de istekli olduğu ifade edildi.

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...