Mourinho da kovulur

Düzenleyen:
Mourinho da kovulur

SPOR Haberleri

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic, Portekizli hocayı gönderdi

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yollar ayrıldı. Leicester City deplasmanında bu sezon 9. mağlubiyetini alan ve küme düşme hattındaki takımların bir puan üstünde yer alan Londra ekibinde Mourinho'nun görevine son verildi. Chelsea'de daha önce 2004-07 yılları arasında görev yapan Mourinho, üç yılda ikisi lig şampiyonluğu olmak üzere altı kupa kazanmış 2007'de Maviler'den ayrılıp İnter'in başına geçmişti. 2013'te Chelsea'ya geri dönen Portekizli çalıştırıcı takımına bir lig bir de federasyon kupası kazandırdı. Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlerde Chelsea'nin patronu Roman Abramovic'in, Mourinho'nun yerine Guus Hiddink’i getireceği iddia edildi.

55 MİLYON AVRO TAZMİNATI İSTEMEDİ!
Chelsea Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada Mourinho ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığını duyurdu. Açıklamada ayrıca Mourinho'nun 55 milyon avroluk tazminat bedelini istemediği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...