Aslan yara sardı

Düzenleyen:
Aslan yara sardı

SPOR Haberleri

Umut Bulut ve Bilal Kısa’nın golleriyle iki farklı öne geçen Cimbom sonrasında vites düşürdü. Ege ekibi LuaLua’yla karşılık verebildi

Olimpiyat Stadı’ndaki Beşiktaş yenilgisiyle şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor galibiyetiyle moral buldu: 2-1. Mustafa Denizli sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürerken, sarı-kırmızılılar maça hızlı başladı. 10. dakikada Akhisar savunmasında Douglao topu kaleye paralel bir koşu ile uzaklaştırmak istedi. Rakibine pres yapan Umut tek dokunuşla Douglao’nun önünden topu ağlara gönderdi: 1-0. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Akhisar savunmada kritik hatalar yapmayı sürdürdü. 25. dakikada Yasin soldan çizgiye indi. Penaltı noktasına doğru ortasını çıkardı. Bilal Kısa tek vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.
Taraftar sırtını döndü
İkinci yarıya ise Akhisar Belediye istekli başladı. Mervan’ın şık pasında LuaLua ceza alanına girdi. Topu önüne alır almaz sert vurdu ve Cenk’i avladı: 2-1. Akhisar Belediyespor 87. dakikada Custodio ile önemli bir fırsatı kullanamadı. Galatasaray dün kazandı kazanmasına ama taraftar-yönetim-futbolcu üçgenindeki kopukluk had safhaya vardı. Arena’nın tribünlerine gelen bir avuç taraftar derbide Beşiktaş’a yenilen takımlarını sahaya sırtlarını dönerek protesto ederken sık sık da “Yönetim istifa” diye bağırdı.

Aslan yara sardı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...