Topal & Gökhan korkusu

Topal & Gökhan korkusu

SPOR Haberleri

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yönetime sunduğu "gitsinkalsın" raporuna, kontratları henüz uzatılmayan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül hakkında ilginç bir not iliştirdi: Akıllarını birileri çelecek diye çok korkuyorum

Fenerbahçe'de yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 13 oyuncu için teknik direktör Vitor Pereira'dan bir rapor istedi. Portekizli hocaya, "Takımda kimler kalsın, kimler gitsin, kimlerin sözleşmesini uzatalım. Kafandakileri rapor haline getir" denildi. Pereira'nın yönetime sunduğu raporda oldukça sürpriz detaylara rastlandı. Alves için "Gelecek sezon sol stoper oynayacak bir oyuncu ile yoluma devam etmek isterim" diyen tecrübeli çalıştırıcı, Meireles, Kadlec, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'le yolların ayrılmasını talep etti.

'Fabiano ve Ba da kalmalı' 
Hakan Çinemre'yi sezon sonuna kadar denemek istediğini bildiren Pereira, Uygar'ı takımda tutmayı planlarken, kiralık oynayan Lazar Markovic için ise maliyeti makul sevide kalması şartıyla "kalabilir" onayı verdi. Vitor Pereira, kiralık oynayan kaleci Fabiano ve Abdoulaye Ba için de "Şartlar oluşursa bonservisleri alınabilir" vurgusu yaptı. Portekizli teknik direktörün, haklarında herhangi bir rapor yazmasına gerek olmadığını bildirdiği Mehmet Topal ve Gökhan Gönül için ise şu ilginç notu düştü: "Birileri akıllarını çelecek diye çok korkuyorum..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...