Dnipro’yla söz kesildi, Douglas yolda

Dnipro’yla söz kesildi, Douglas yolda

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar, 2012-2013 sezonundan bu yana Ukrayna ekibi Dnipro Dnipropetrovsk formasını giyen 25 yaşındaki Douglas Silva Bacelar ve kulübü ile büyük oranda anlaştı. Oyuncunun takım arkadaşı, kaleci Boyko da listede...

Kartal’ın yeni savunmacısı, Ukrayna’dan geliyor. Siyah beyazlılar, Dnipro Dnipropetrovsk forması giyen Douglas Silva Bacelar ve kulübüyle büyük oranda el sıkıştı. 

Bir stoper takviyesi yapmak isteyen yönetim, sezon başı alınamayan Dnipro’nun Brezilyalı oyuncusu konusunda önemli bir mesafe kat etti.
Siyah beyazlılar, Douglas için Ukrayna ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. 25 yaşında ve 1.90 metre boyundaki futbolcu ile de 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıllık mukavele yapılması düşünülüyor.

KALEYE DE BOYKO GELEBİLİR
Dnipro ile 31 Aralık 2017’de bitecek bir sözleşmesi bulunan Douglas’ın, son anda bir pürüz çıkmazsa devre arası Beşiktaş’la mukavele imzalayacağı öğrenildi. 2012-13 sezonundan bu yana Dnipro’da olan Douglas, daha önce Juventude ve Vasco da Gama takımlarında oynadı.
Kartal’ın, Dnipro kalecisi Denys Boyko ile de ilgilendiği ifade edildi. Bonservis konusunda Ukrayna ekibi ile anlaşılması hâlinde, 27 yaşındaki Ukraynalı kalecinin de alınabileceği belirtildi. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...