Mourinho gitti Chelsea coştu

Düzenleyen:
Mourinho gitti Chelsea coştu

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Chelsea, evinde Sunderland ile karşılaştı.

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında, hafta arasında menajer Jose Mourinho ile yollarını ayıran Chelsea, evinde Sunderland ile karşılaştı.

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekp 3-1'lik skorla kazandı ve 3 maç sonra galibiyetle tanışmış oldu.

Menajerliğe gelen Guus Hiddink'in tribünlerde Didier Drogba ile birlikte yer aldığı ve geçici menajer Steve Holland'ın takımın başında görev aldığı maçta Chelsea'ye galibiyeti getiren goller, 5. dakikada Ivanovic, 13. dakikada Pedro ve 50. dakikada penaltıdan Oscar ile geldi. Sunderland'in tek sayısını ise 53. dakikada Fabio Borini kaydetti.

Bu sonucun ardından Chelsea bu sezon evinde ilk kez 3 gol atarken; puanını 18 yaptı ve 14. sıraya yerleşti. Sunderland ise üst üste 3 maçında da sahadan yenilgi ile ayrıldı ve 12 puanla, 19. sırada kaldı.

Premier Lig'in 18. haftasında Chelsea evinde Watford ile karşılaşacakken, Sunderland ise deplasmanda Manchester City'ye konuk olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...