Liderliği asla şansa bırakamam

Liderliği asla şansa bırakamam

SPOR Haberleri

Kupada takımını yedek oyuncularla sahaya süren tecrübeli hoca Süper Lig'deki Osmanlıspor maçında ise yeniden as oyuncularını oynatarak, ligin zirvesindeki yerini riske atmamayı hedefliyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Karabükspor maçının ardından gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Yarın deplasmanda Osmanlıspor'a konuk olacak siyah-beyazlı ekip, liderliği kaptırmak istemiyor. Karabükspor maçında, lig maçlarında forma giyme şansı bulamayan oyunculardan kurulu bir 11'i sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş, Ankara deplasmanında yeniden ideal 11'e dönecek. Kalede Günay Güvenç'i oynatacak olan Güneş; savunma kurgusunu ise Beck, Ersan, Rhodolfo ve İsmail'den oluşturacak. Atiba'nın yanında kupa maçında yeniden sahalara dönüş yapan Veli'yi riske etmeyecek olan tecrübeli çalıştırıcı bu bölgede Oğuzhan'ı görevlendirecek. Orta sahasını Quaresma-Olcay-Sosa üçlüsüyle kuracak olan Şenol Güneş, forvette ise takımın en skorer ismi Gomez'i sahaya sürecek. Başarılı çalıştırıcının, ligin ilk yarısını zirvede tamamlamak için yarınki Osmanlıspor maçında riske girmeyeceği ve as oyuncularıyla sonuca gideceği belirtildi. 

Cenk 18'e alınacak 
Bu arada 9 aylık aranın ardından sahaya çıkan Veli Kavlak'ın dönüşünden memnun kalan tecrübeli teknik adam, Osmanlıspor maçında da yıldız oyuncusundan skora göre yararlanmanın hesaplarını yapıyor. Kupadaki Karabükspor karşısında başına aldığı darbeden dolayı kafasına 12 dikiş atılan Cenk Tosun'un da Osmanlıspor maçında kadroda olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...