Tolga Zengin dönüyor

Düzenleyen:
Tolga Zengin dönüyor

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisinde sakatlığını bahane ederek oynamayan tecrübeli kaleci, Osmanlı maçında eldivenleri yeniden giyecek

Geçtiğimiz hafta derbi mücadelesinde Galatasaray’ı 2-1 yenerek liderliğini koruyan ve hafta arası Ziraat Türkiye Kupası’nda konuk ettiği K.Karabükspor’u 3-0’lık skorla geçen Beşiktaş, Osmanlıspor’u da yenerek hem galibiyet serisi yakalamayı hem de zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Kupa maçında hafta arasında yedek oyunculara şans tanıyan Teknik Direktör Şenol Güneş, Osmanlıspor maçında ideal on birine dönecek. Sporting maçında yediği hatalı gollerden sonra hedef tahtası haline gelen, Galatasaray derbisinde sakatlığını bahane ederek oynamayan Tolga Zengin, iki maç aradan sonra eldivenleri yeniden giyecek. 
Araya lider girelim 
Ankara yolculuğu öncesi yapılan son idmanda oyuncularına bir konuşma yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, uyarılarda bulundu. Derbi galibiyetinin anlam kazanması için Osmanlıspor maçında da kayıpsız çıkmaları gerektiğini anlatan Güneş, “İlk yarıda kalan bütün maçları alıp devreye lider girelim. İkinci yarıda işimiz daha da zor olacak. Bu yüzden rakiplerle mümkün olduğunca arayı açmalıyız” ifadelerini kullandı. Beşiktaş, Süper Lig’de bu sezon deplasmandaki tek puan kaybını Ankara’da yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, ligin 5. haftasında Gençlerbirliği karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Tolga Zengin dönüyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...