Mourinho Manchester United'a 'evet' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
Mourinho Manchester United'a 'evet' dedi

SPOR Haberleri  / Sporx

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da Louis Van Gaal dönemi kapanıyor. İngiliz basını Mourinho'nun United ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Manchester United'ın başına geçtiğinden bu yana 350 milyon euroya dayanan transfer harcaması yapan ancak EPL'de istediği sonuçları alamayan ve Şampiyonlar Ligi'ne de veda eden Manchester United'da fatura Van Gaal'a kesiliyor!

Old Trafford'da oynanan ve 2-1 kaybedilen Norwich maçının ardından United ile olan bağlantısı "sıfır" noktasına inen Van Gaal için kader haftası Boxing Day! Önce Stoke City ardından da Chelsea ile karşılaşacak olan Manchester United, bu iki karşılşamadan 6 puan çıkartamazsa Louis Van Gaal'in görevine son verecek ve takımı, Jose Mourinho'ya teslim edecek.
 
Chelsea'nin Jose Mourinho'nun görevine son vermesinin ardından Mourinho ile Jorge Mendes vasıtasıyla ilk temasını kuran Manchester United, Portekizli teknik adam ile şu ana kadar resmi bir görüşme yapmasa da İngiliz basını, United'ın 2016'ya Mourinho yönetiminde gireceği yönünde "net" haberler ile manşetlerini süslemeye devam ediyor. İngiliz basını bu iddialarını bir adım daha ileriye taşıyarak, Jose Mourinho'nun Manchester United ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını da duyurdu.
 
VAN GAAL'E 7 MİLYON EURO TAZMİNAT
 
Jose Mourinho'nun menajerlik şirketinin de, "Jose Mourinho, teknik adamlık kariyerine ara vermeden devam edecek ve yaşamını da İngiltere'de sürdürecek açıklaması" United - Jose eksenli haberlerin dozajını daha arttırıyor. Norwich karşısında alınan yenilginin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Louis Van Gaal ise görevden alınacağı yönündeki haberler karşısında soğukkanlılığı koruyarak "Şu anda böyle bir endişe taşımıyorum. Ben çok başarılı bir teknik adamım ya da öyleydim" ifadelerini kullandı. Van Gaal ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Manchester United'ın Hollandalı teknik adama, 7 milyon avroluk tazminat ödemesi bekleniyor.
 
VAN GAAL'İN MOURINHO SÖZLERİ
 
Jose Mourinho'nun Chelsea'daki görevine son verilmesi hakkında da konuşan Van Gaal, "Chelsea'nin böyle bir şey yapmasını beklemiyordum, benim için büyük bir sürpriz oldu. Chelsea'de ne olup bittiğini bilmiyorum ama Mourinho fantastik bir teknik adam ve onun hakkında verilen bu karar benim için şaşkınlık yaşattı. Teknik adamlar için durum böyle ancak ben, oyuncularım ve yönetim kuruluma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...