Ateşleyici Mario Gomez

Ateşleyici Mario Gomez

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisinde attığı golle takımını ayağa kaldıran Mario Gomez, Osmanlı karşısında yine iş başındaydı.

Son haftalarda sergilediği başarılı performansla fark oluşturan Mario Gomez, şovunu, dün akşam Osmanlıspor karşısında da sürdürdü. 

Türkiye Kupası’nda geçen hafta oynanan Karabükspor mücadelesinde dinlendirilmesi sebebiyle Ankara temsilcisi karşısında dinamik bir görüntü sergileyen Alman futbolcu, 34’üncü dakikada attığı golle takımını oyunda tuttu ve arkadaşlarının hırslanmasını sağladı. 
Maçın ilerleyen bölümünde Kara Kartal’ın hücum bölgesinde oldukça etkili bir görüntü sergileyen 30 yaşındaki futbolcu, 49’da Jose Sosa’nın attığı klas golün pozisyonunu hazırlayan isim oldu. Karşılaşma içerisinde 26 kez topla buluşan ve rakip kaleyi 1’i isabetli olmak üzere 2 kez yoklayan Gomez, yüzde 61’lik başarılı pas yüzdesiyle taraftarını mutlu etti.

12 gole ulaştı
Osmanlı Stadı’nda Ankara temsilcisinin filelerini havalandırarak bu sezon 16’ıncı lig maçında 12’nci golüne ulaşan Mario Gomez, krallık yarışında 13 sayıyla zirvede bulunan Antalyasporlu Samuel Eto’o’yla farkı 1’e indirdi. Yıldız futbolcu ek olarak, Kayseri ve Galatasaray maçlarının ardından Osmanlı’yı da boş geçmeyerek üst üste 3 mücadelede gol sevinci yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...