Van Persie depresyonda

Van Persie depresyonda

SPOR Haberleri

Yedek kaldığı için mutsuz olan Fenerbahçe'nin Hollandalı dünya yıldızının son durumu, takım içinde iyi giden pek çok konunun önüne geçiyor. Van Persie'nin depresif hali hem takıma hem de taraftara yansıyor.

İstanbul’a ayak bastığında yer yerinden oynamıştı... Dünyanın sayılı forvetlerinden Robin van Persie’nin transferi sadece Fenerbahçeliler’i değil bütün futbolseverleri heyecanlandırmıştı. 
Habertürk'te yer alan habere göre; Fenerbahçe kariyerine gollerle giriş yapsa da bir türlü tam anlamıyla formayı alamadı ve mutsuz tavırlarıyla sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da dahi gündem oldu. Hocası Pereira ile yaşadığı soğukluk da iyiden iyiye tavan yapmıştı. Yaşadığı sakatlığı atlatmasının ardından ise bu konular yeniden ısındı. Son olarak Gençlerbirliği maçında yine yedek soyunan, stada gelindiğinde 15-20 dakika otobüsün içinde bekleyip tek başına soyunma odasına giren, 90 dakika sonunda da dönüş yolunda galibiyet fotoğrafında bulunmayan Van Persie’nin son durumunu birlikte masaya yatıralım.

1- YALNIZ TAKILMAYI TERCİH EDİYOR
Oynamadığı maçlarda yüzü adeta mahkeme duvarı gibi olan Robin van Persie, yalnızlığıyla da dikkat çekiyor. Mutsuz olduğu zamanlarda takım arkadaşlarıyla çok fazla iletişim kurmayan Robin’in, takımda kimseyle sıcak ve yakın bir arkadaşlığı yok. Yeni bir takım olan Fenerbahçe’de takımdaşlık olgusu her geçen gün gelişse de Hollandalı yıldız bu gelişimin dışında kalıyor ve özellikle oynamadığı dönemlerde tek başına takılmayı tercih ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...