Fernandao’ya son uyarı

Düzenleyen:
Fernandao’ya son uyarı

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı, Başakşehir maçı sonrası menajerler aracılığıyla uyardığı Sambacının Ankara’da da RvP'ye surat yapması üzerine net konuştu: Bir daha olursa karışmam!

Fenerbahçe'de önce Robin van Persie krizi yaşanmıştı. Şimdi de Fernandao problemi patlak verdi. Daha önce Hollandalı yıldızın arkasında yedek kalmayı sorun etmeyen Brezilyalı golcünün, ilk 11'de başladığı maçlarda yerini RvP'ye bırakırken gösterdiği tavırlar Başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini çekti. Başakşehir karşılaşmasında oyundan alınınca sahayı yavaş adımlarla terk eden ve direkt olarak soyunma odasına giden Fernandao'yu İdari Menajer Hasan Çetinkaya aracılığıyla uyaran Başkan Aziz Yıldırım, sonrasında da Brezilyalı golcünün menajeriyle görüşerek bir daha böyle bir olay yaşanmamasını iletmişti. Ancak Fernandao'nun Gençlerbirliği deplasmanında da oyundan çıkarken RvP'nin yüzüne bakmaması ve Pereira'ya tavır yapması Yıldırım'ı çileden çıkardı.
Kimse takımdan büyük değil
Fernandao ve menajeriyle özel bir görüşme gerçekleştiren Başkan Aziz Yıldırım, "Bu son olsun" diyerek net bir uyarıda bulundu. Sambacının çok değerli bir golcü olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Takım için yaptıklarını takdir ediyorum. Ancak başarılı performansı, bu tür hareketlere göz yummamıza neden olamaz. Burası Fenerbahçe. Hiç kimse bu kulüpten büyük değil. Takımın teknik direktörü Vitor Pereira ne derse o olur. Herkes hocanın kararlarına saygı duymak zorunda. Takımdaki ortamı kimse bozamaz. Bir daha böyle bir şey olursa, çok daha farklı bir konuşma yaparız" ifadesiyle sambacıya ayağını denk al mesajı verdi. Daha sonra Pereira'yla bir araya gelen Yıldırım'ın "Ben sonuna kadar arkandayım. Disiplinden asla taviz verme" dediği öğrenildi.             > M.Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...