HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Scarione atağı

Scarione atağı
Scarione , Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da transfer çalışmaları iyice hız kazandı, yönetimin ilk hedefini FANATİK ortaya çıkardı. Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ın da istediği Scarione için Kasımpaşa'ya resmi teklif yapacak.


Lider Beşiktaş’ın 15 puan gerisinde olan Trabzonspor, sezonun ikinci yarısında patlama yapmayı hedefliyor.

Başkan Muharrem Usta ve kurmayları, maddi anlamda kulübü ciddi şekilde rahatlatırken transfere de el atıldı. Mevcut kadroda ciddi değişimlere gidilmesi hedeflenirken, planlamanın başında futbol direktörü Yılmaz Büyükaydın var. Pek çok oyuncuyla yollarını ayırmayı düşünen Bordo-Mavililer, yapılacak takviyeler konusunda da geniş bir liste hazırladı. Gündemdeki ilk ismin de Oscar Scarione olduğu ortaya çıktı. Fırtına, Beşiktaş’ın da ciddi şekilde gündeminde bulunan Arjantinli futbolcunun peşinde. Trabzonspor’un amacı Ocak ayında bu transferi bitirmek. Kasımpaşa ile 6 aylık sözleşmesi kaldığı için Trabzonspor uygun bir bonservis bedeli ödeyerek işi sonuçlandırabilir. Orta sahanın merkezinde hücuma dönük olarak forma giyen Scarione Kasımpaşa’da 3. sezonunu geçiriyor.

Transfer savaşı
Bu yıl 15 maçta 4 kez ağları havalandıran 30 yaşındaki yıldızı Bursaspor’un da istediği konuşuluyor. Josue’den memnun olmayan ve bu bölgeye transfer yapacak olan Timsah, Scarione konusunda nabız yokluyor. Ancak transfer savaşının Beşiktaş ile Trabzonspor arasında geçmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...