Yanal'ı gerdiler

Düzenleyen:
Yanal'ı gerdiler

SPOR Haberleri

Başkan Muharrem Usta'nın davetiyle katıldığı yemekte yöneticilerin soru bombardımanı Ersun Yanal'ı şoke etti

Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Harıl harıl hoca arayan bordo-mavililerde Başkan Muharrem Usta önceki gün görüştüğü Mircea Lucescu'ya son teklifini yaparak 1 hafta mühlet vermişti. Bu süre içerisinde alternatif isimlerle temasta bulunmaya devam eden Muharrem Usta, Ersun Yanal'ı yemeğe davet ederek görüşme talebinde bulundu. Ancak tecrübeli teknik direktör yemekte hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Ersun Yanal ilk şoku ortama girince yaşadı. Çünkü Usta ile birlikte 6-7 yönetici daha kendisini bekliyordu. Görüşmenin özel nitelikte olacağını düşünen Yanal bu durumdan rahatsız olsa da tavrını başlangıçta belli etmedi. 
Yanal buz kesti
Zaman ilerledikçe sohbet ilginç bir boyuta taşındı. Bordo-mavili yöneticiler adeta kendisinin Trabzonspor'da görev yaptığı dönemi sorgulamaya başlayınca Ersun Yanal gerildi. Yöneticilerin aldığı ve gönderdiği futbolcularla ilgili sürekli soru sorarak, yorum yapmaları ortamda Yanal adına buz gibi bir havanın esmesine sebep oldu. Toplantıdan sonra Ersun Yanal yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi ve yakın çevresine bu koşullarda Trabzonspor'da görev yapmasının zor olduğunu seslendirdi. Bu aşamadan sonra Trabzonspor-Yanal iletişiminin nasıl devam edeceği merakla beklenmeye başlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...