Son karar Muhammet!

/ Kaynak: Fanatik
Son karar Muhammet!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Sadi Tekelioğlu, son taktik idmanda ilk 11'de forvet olarak 18 yaşındaki golcüyü oynattı. Bu gelişme sonrası canı fena sıkılan N'Doye tavır yaptı.

Trabzonspor’da Sadi Tekelioğlu’nun vitrine taşıdığı Muhammet Beşir, performansıyla sadece rakiplerinin değil, takım arkadaşlarının da hayallerini yıkmaya başladı. Bulduğu kısıtlı forma şansını çok iyi değerlendiren, oynadığı 2 lig, 1 kupa maçında 2 gol atan 18 yaşındaki forvet, Bordo-Mavililer’in son taktik antrenmanında da as takımla çalışınca N’Doye adeta çılgına döndü. Bu sezon ilk golünü Nazilli Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası maçında atan Senegalli futbolcu, “Maçta da böyle mi olacak?” diye sordu ve ‘Evet’ yanıtını alınca hocası Sadi Tekelioğlu’na tavır yaptı.

Son karar Muhammet!

‘Yaptığı saygısızlık’
Herkes Tekelioğlu’nun bu durum karşısındaki tutumunu merak ederken deneyimli hoca son derece sakin bir şekilde yardımcıları vasıtasıyla N’Doye’a haber yolladı ve “Madem böyle davranıyorsun, bizimle İstanbul’a gelmiyorsun” ifadelerini kullandı.
Tekelioğlu’nun Kasımpaşa karşılaşmasının kadrosundan çıkardığı deneyimli futbolcu için yakın çevresine, “Bu takım, oynayan, oynamayan bütün arkadaşları sezon başından beri ona sahip çıktı. Hep destek verdi. Şimdi onun bu yaptığı en hafif tabiriyle saygısızlıktır. Kim iyiyse o oynayacak. Ben bunu göreve geldiğim ilk gün söyledim, hala arkasındayım” dediği belirlendi.

10 milyon TL’lik fatura
Karadeniz ekibi, sezon başında renklerine bağladığı N’Doye için İngiltere Premier Lig ekibi Hull City’ye tam 3 milyon 150 bin Euro, yani yaklaşık 10 milyon TL ödemişti. Hem Şota Arveladze hem de Sadi Tekelioğlu’nun çok ciddi şanslar tanıdığı Senegalli futbolcu, skor katkısı olmamasının yanı sıra genelde de beklentilerin çok uzağında kaldı.

Gönderilmesi gündemde
Trabzonspor ile N’Doye’un yollarının ayrılma olasılığı son gelişmelerle daha da arttı. Deneyimli futbolcunun devre arasında menacerini Türkiye’ye davet edeceği ve durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi. Ayrılma ihtimaline sıcak bakan N’Doye’un bu tavrına yönetimin de onay vereceği ve uygun bir teklif gelmesi halinde golcü futbolcuyu yollayacağı belirtildi.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...