Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız oyuncu kadroya alınmadı

Yıldız oyuncu kadroya alınmadı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Wesley Sneijder kamp kadrosuna alınmadı.

Kayserispor'la ligde oynanacak 17. hafta maçının hazırlıklarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan Galatasaray'da Kayseri kafilesi açıklandı.Sarı kırmızılı ekibin Hollandalı yıldızı Sneijder, sakatlığı sebebiyle kamp kadrosuna alınmadı.Galatasaray, Kayserispor maçı için bugün saat 16.45'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Kayseri'ye hareket ederek karşılaşma öncesinde kampa girecek.

İşte Galatasaray'ın Kayserispor maçı kamp kadrosu:
Fernando Muslera, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Cenk Gönen. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...