Halı silkeledi

Düzenleyen:
Halı silkeledi

SPOR Haberleri

Perşembe günü Anadolu Efes'e kaybeden sarı-lacivertliler, seyircisi önünde rahat bir galibiyet alarak moral buldu

Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da Royal Halı Gaziantep’i misafir etti. Perşembe akşamı Anadolu Efes’e mağlup olan sarı-lacivertli ekip, sahadan 97-85 galip ayrılarak yara sardı. Fenerbahçe, Bogdanovic’in skora katkı yapmayı başardığı ilk on dakikalık bölümü Nikola Kalinic’in son saniyede kaydettiği ve basket faul ile neticelenen atış sonrası 26-17 önde kapattı. İlk çeyrekte olduğu gibi Datome ve Bogdanovic üzerinden gelişen hücum aksiyonlarıyla skor üreten Fenerbahçe soyunma odasına 50-42 önde girdi.
Baştan sona Fener
Üçüncü çeyrekte rakibinin farkı kapamasına izin vermeyen Fenerbahçe, final bölümüne 77-63 önde başladı. Obradovic'in öğrencileri son çeyreğe hücum etmekte zorlanarak başladı. Earl Calloway ve Andy Rautins ile sayılar bulan Gaziantep temsilcisi aradaki farkı tek hanelere indirmeyi başardı: 81-72.  Rautins’in başarılı üç sayılık atış performansıyla ayakta kalan Royal Halı Gaziantep, Dixon ve Bogdanovic’in oyuna girdiği andan itibaren farkın yeniden çift hanelere çıkmasına engel olamayınca Fenerbahçe salondan 97-85 galip ayrıldı.

Halı silkeledi

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...