Kayıp istemiyorum

Düzenleyen:
Kayıp istemiyorum

SPOR Haberleri

Üst üste gelen sakatlıklar ve cezalar Fenerbahçe'de sıkıntıya sebep oldu.

Sivas karşısında cezalı Fernandao ve Nani'nin yanı sıra sakatlığı süren Alper'den mahrum olan sarı-lacivertlilerin hücumda alternatifi kalmadı. İleri hatta hamle şansı olmayan Vitor Pereira bu durumdan son derece rahatsız olsa da oyuncularına galibiyet emri vermekten geri kalmadı. Kanatlarda Markovic ve Volkan Şen'e, forvette ise Robin van Persie'ye mahkum olan Portekizli çalıştırıcı, yaptığı toplantıda, "Önemli eksiklerimiz var. Ancak bu bir bahane olamaz. İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun devre arasına kazanarak girmek zorundayız. Evimizde oynamak bize ihtiyacımız olan gücü verecektir" dedi.
Bu sezon sadece 12 maçta forma giyen ve sadece bir 90 dakikası olan Volkan Şen'le özel olarak görüşen Vitor Pereira, tecrübeli futbolcuya, "Artık kendini göstermenin zamanı geldi" uyarısını yaptı. Kupadaki Antalya mücadelesinin son 15 dakikasında görev alan, ancak beklentileri karşılayamayan Volkan'a, "Büyük bir potansiyelin var. Çok önemli bir oyuncusun ama henüz takıma bekleneni veremedin. Bu maçta senden çok şey bekliyorum. Sorumluluk al ve skora katkı sağla" ikazını yaptı. Pereira, Markovic'i ise, "Toplu oyunda iyisin ama daha çok mücadele etmelisin. Bunu yapacak gücün var" sözleriyle motive etti.     > M.Emin ULUÇ

Kayıp istemiyorum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...