Pereira'dan tam not

Düzenleyen:
Pereira'dan tam not

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "İlk yarıyı lider bitireceğiz" sözünü tutamasa da oyuncularına tam not verdi.

Sivas maçı sonrası yaptığı toplantıda, "Bu ligin en iyisi biziz" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Sezon başında agresif oynayan, kendi karakterini yansıtan, hücum dinamiğini bir takım olacağımıza söz vermiştim. Yeni bir ekip olduğumuz için bazı sıkıntılar yaşadık. Ancak gelinen noktada takım olmayı başardık. 18 maçtır kaybetmiyoruz.  Tek eksiğimiz girdiğimiz gol pozisyonlarındaki bitiricilik. Bunu da gidereceğiz ve ligin en iyi takımı olduğumuzu herkese göstereceğiz. Biz şimdi olmasa da sezon sonunda lider olacağız" ifadelerini kullandı. Teşekkür ettiği oyuncularından iyi dinlenmelerini isteyen Pereira, "Ailenizle vakit geçirin. Kafanızı dağıtın. Sonra yoğun bir tempoya gireceğiz. Bizi bekleyen kupalar var" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...