Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan operasyona çıktı!

Aslan operasyona çıktı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, ilk görüşmeleri yaptığı gündemdeki isimler için yeniden sefere çıktı. Büyük bir aksilik olmazsa Cim Bom'un kurmayları devre arası kampına yeni sağ kanat ve forveti yetiştirecek

Galatasaray, Tannane için Heracles’e teklifini yapmış, bizzat Hollanda ekibinin başkanı bu gelişmeyi doğrulayıp, “Oyuncumuz da istiyorsa kararını destekleriz” mesajını yollamıştı. Sürecin biraz ağır işlemesi üzerine, Cim Bom’un yıldızlarından Sneijder gibi Tannane’nin de menacerliğini yapan Guido Albers, Sarı- Kırmızılılar’a haber gönderdi.
Albers, “Galatasaray ve Türkiye’de, Tannane’nin uyum sağlayabileceği bir ortam mevcut. Artık en kısa zamanda somut birşeyler duymak istiyoruz. Çünkü kendisiyle ilgilenen başka önemli kulüpler de var” mesajını yolladı. Bu durumu Heracles’in yöneticisi Nico-Jan Hoogma da doğruladı ve “Top artık Galatasaray’da. Biz son fiyatımızı ilettik. Şu an gelecek cevabı bekliyoruz” dedi. Başkan Özbek’in yönetimiyle yapacağı son toplantının ardından en geç gelecek hafta başı Heracles’e yanıt vermesi bekleniyor. Hollanda ekibi, son olarak 21 yaşındaki oyuncu için 3 milyon Euro (9,3 milyon TL) bonservis talep etmişti.

Cim Bom şartları zorluyor
Sarı-Kırmızılılar, gündemindeki forvetlerden Damiao için de son bir atak başlattı. Bonservisi elinde olan oyuncunun menacerleriyle görüşmek için futbol direktörü Cenk Ergün’ün yurt dışına gittiği öğrenildi. 2015’te Brezilya Ligi’nde Cruzerio formasıyla 46 maçta 18 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki oyuncuya bol bonuslu bir sözleşme teklif edilecek. Sambacı’nın bonservis problemi olmaması ise Aslan’ın bu transferdeki rakiplerini her geçen gün artırıyor.

Rhijn hafta başında bitiyor
Hollanda’nın Ajax takımında oynayan genç sağ bekin transferinde ise ipler tamamen Galatasaray’ın elinde. Genç futbolcu ile her konuda anlaşmaya varıldığı, kulübüyle de prensipte el sıkışıldığı ve küçük detayların konuşulduğu öğrenildi. Cim Bom’un gündemdeki diğer isimleri bitirip Rhijn’i de ondan sonra açıklaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...