Bilic'ten Beşiktaş'a transfer önerisi

Bilic'ten Beşiktaş'a transfer önerisi

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, stoper Douglas ile birlikte transfer etmek istediği Boyko’nun transferinde uzun uğraşlara rağmen somut bir adım atamadı.

Bu nedenle B planını hazırlayan yönetim, adaylar arasındaki Hırvat ekibi Hajduk Split’te forma giyen 25 yaşındaki eldiven Kalinic için nabız yoklamaya başladı.
Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla Denys Boyko’yla her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar, Ukraynalılar’ı bir türlü ikna edemiyor. Bonservis için 4 milyon Euro’da direten Dnipro’nun fiyatı düşürmesi bekleniyor.

SLAVEN BİLİC ÖNERDİ
Kaleci transferinde kriz yaşamak istemeyen Beşiktaş, Ukrayna Milli Takımı’nda da görev yapan Boyko’ya imza attıramama ihtimaline karşılık en güçlü alternatif olarak Hajduk Split’in kalecisi Lovre Kalinic’i elde tututuyor.
2.01’lik dev kalecinin menajeriyle temasa geçen yönetim, Boyko’da yaşanacak gelişmelere göre Hajduk Split’le de masaya oturacak.
2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Kalinic’in maliyetinin Boyko’dan çok daha uygun olduğu, Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in de Hırvatistan Milli Takımı’nda 2 kez görev yapan bu isim için olumlu görüş bildirdiği ve “İyi kaleci, alırsanız yararlı olur” dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...