Ve Sow masada

Ve Sow masada

SPOR Haberleri

Fenerbahçe sezon başında Al Ahli'ye sattığı Moussa Sow'u geri almak için ilk teması kurdu. Geri dönüşü için zemin hazırlanıyor

Sarı-lacivertliler hiç istemedikleri halde 17 milyon euro'luk harika bir teklif aldıkları için Sow'u sezon başında Al Ahli'ye göndermişti. Ancak bu transferden ne Sow ne de F.Bahçe mutlu oldu... Senegalli yıldız Kanarya'ya dönmek istediğini belirtirken sarı-lacivertliler de hücum gücünü yükseltmek için eski yıldızına kanca attı. F.BAHÇE, Sow'u yeniden kulübe kazandırmak için ilk ciddi temasını da kurdu. Sarı- lacivertliler, Ali Yıldırım'ın konuğu olarak Al Ahli'nin CEO'su Ahmat Khalifa Hammad'ı İstanbul'da ağırladı. Futbol yönetimlerini geliştirmek isteyen Hammad, Ali Yıldırım'dan çeşitli bilgiler aldı. Yıldırım da üstü kapalı olarak Sow'la ilgili tasarruflarını sordu. Görüşmede Sow'un durumu netleşmedi ancak ilerleyen günlerde temasların sıklaşacağı öğrenildi.

Moussa: Dönmek istiyorum
F.Bahçe ile Al Ahli, Moussa Sow için masaya otururken Senegalli oyuncu da sarılacivertlilerin işini kolaylaştıracak açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sow "Türkiye'ye alışmıştım. Kariyerimin en iyi dönemlerini orada yaşadım. Dönmek istiyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...