Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dev transfer bitmek üzere

Dev transfer bitmek üzere

SPOR Haberleri

Manchester United kulübü Lazio'nun hücuma dönük orta saha oyuncusu Felipe Anderson için Lazio kulübüyle 35 Milyon Pound bonservis bedeliyle transfer için görüşmelere başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada bu transferin Van Gaal'ın isteği doğrultusunda yapılan bir transfer olup olmadığı kesinlik kazanmadı. 22 yaşındaki oyuncunun mukavelesindeki serbest kalma miktarı Lazio tarafından onaylanırsa bu transfer gerçekleşecek.United CEO'su Ed Woodward şu anda Roma'da Lazio kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor ve anlaşmaya çok yakın olduklarını açıkladı.

Van Gaal  2014 senesinde United hocası olduktan sonra kulübün transfere harcadığı miktar 250 Milyon Pound.Anderson transferi gerçekleştikten sonra takımdan bir veya iki futbolcunun gönderilmesi bekleniyor. En önemlisi ise takım kaptanı Wayne Rooney'nin bu konuda vereceği karar olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...