1 numara kampa gelecek

1 numara kampa gelecek

SPOR Haberleri

Ara transferde Tolga ve Günay'ın yanına yıldız bir file bekçisi kazandırmayı planlayan Başkan Fikret Orman, bu ismi 4 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takıma yeni bir kaleci kazandırmak için temaslarını tüm hızıyla sürdüren Siyah-Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman, bu transferin yol haritasını belirledi.Güneş’in, “Şampiyonluk yolunda adım adım ilerliyoruz. Ama hedefimize ulaşabilmemiz için Tolga ve Günay’ın yanına tecrübeli bir kaleci almamız gerekiyor. Bu isim aramıza ne kadar erken katılırsa bizim için o kadar iyi olur” sözlerinin ardından harekete geçen Orman, yeni file bekçisini 4 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeye karar verdi.

‘İndirim için zorlayın’
Ukrayna ekibi Dnipro’nun tecrübeli kalecisi Denys Boyko için kulübüyle yaptığı pazarlıklarda istediği rakama ulaşamayan Başkan Orman’ın; bu transfer konusunda menacerler aracılığıyla Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı mesajını gönderen 27 yaşındaki eldiveni kullanacağı bildirildi.   Bu transfer konusunda Orman’dan talimat alan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, Boyko’nun menacerine, “Ayrılmak için kulübünüze baskı yapın ve bonservis için indirim yapmaya zorlayın” direktifinde bulunduğu öğrenildi.

Cillessen’de geri adım
Kaleci transferi konusunda ilk hedefini Denys Boyko olarak belirleyen ancak alternatif isimler konusunda da temaslarını sürdüren Erdal Torunoğulları, Ajax’lı kaleci Jasper Cillessen konusunda istediğini alamadı. Genç file bekçisi için Kırmızı-Beyazlılar’ın kapısını çalan ve son olarak 6 milyon Euro’luk geri dönüş alan Torunoğulları, Hollanda temsilcisinin bu bedel konusunda ısrarcı olması sonrasında listedeki diğer kalecilere yöneldi.

Mandanda yeşil ışık yaktı
Alternatif isim konusunda Cillessen’den beklediğini alamayan yönetici Erdal Torunoğulları; Marsilya’lı Steve Mandanda ve Hamburg’lu Rene Adler’le temaslarını sürdürüyor. 7 sezondur formasını giydiği Marsilya’dan ayrılmaya yeşil ışık yakan 30 yaşındaki tecrübeli isimin menaceriyle temas halinde bulunan deneyimli yöneticinin; Boyko’dan gelecek son habere göre 1,85’lik kaleciye Siyah-Beyazlı formayı giydireceği konuşuluyor. Öte yandan Torunoğulları, kaleci transferi konusunda Hamburg’lu Rene Adler’i de listesinde tutuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...