Boyko ve Douglas'dan haber var!

Boyko ve Douglas'dan haber var!

SPOR Haberleri

Devre arasında kaleci ve stoper takviyesi yapma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Boyko ve Douglas'ın transferleri için dün de çok önemli adımlar attı.

Dnipro kulübündeki alacaklarından vazgeçerek, Beşiktaş’a gelmek için bonservislerinde indirim isteyen Boyko ve Douglas’ın menajerleri transfer için gerekli evrakları Beşiktaş’a ulaştırdı. İki futbolcuyla daha önce her konuda anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların, Boyko ve Douglas’a talip olan kulüplerden çok önde olduğu ve transferi bitirmeye adım adım yaklaştığı vurgulandı.

Güneş çok memnun
Dnipro kulübüyle bonservis pazarlığına devam eden siyah-beyazlı yönetimin transferi bugün bitirebileceği aktarıldı. Beşiktaşlı yöneticiler bugün bonservis pazarlıklarında somut bir adım atamazsa, 2016’nın ilk iş günü soluğu Ukrayna’da alacak.

Başkan Fikret Orman ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın takip ettiği bu iki oyuncunun transferinde olumlu adımlar atılmasına en çok Teknik Direktör Şenol Güneş’in sevindiği ifade edildi. Güneş’in, Boyko ve Douglas’ın transfer edilmeleri halinde, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir Beşiktaş olacağını yönetime söylediği vurgulandı.

Boyko ve Douglas’ı yaklaşık iki senedir takip eden Beşiktaş’ta, İzleme Komitesi’nin başında bulunan Gökhan Keskin’in de bu oyuncuların kaçırılmaması konusunda yönetime rapor verdiği ortaya çıktı. Transferleri bitirme noktasına getiren Beşiktaş Yönetimi’nin, bir aksilik çıkmazsa iki oyuncuyu 4 Ocak’taki kampa yetiştirmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...