Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den yerli operasyonu

Fenerbahçe'den yerli operasyonu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Caner, Mehmet Topal ve Gökhan ile masaya oturdu, ilk görüşme olumlu geçti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’ün menajerlerini kulübe çağırdı ve bir görüşme gerçekleştirdi. Caner ile Topal’ın menajeri Batur Altıparmak ile Gökhan’ın menajeri Ahmet Bulut ayrı ayrı kulüp binasına giderek Aziz Yıldırım ile bir araya geldi ve yapılan görüşmenin oldukça olumlu geçtiği kaydedildi.
TEKLİFLER AVRUPA’DAN İYİ
Sarı-lacivertli yönetimin 3 milli futbolcuya Avrupa’dan gelenlerden daha iyi bir teklif götürdüğü öğrenildi. Caner, Mehmet ve Gökhan’ın da bu teklif karşısında kalmaktan yana oldukları bildirildi. Aziz Yıldırım, 3 futbolcunun menajerine de Fenerbahçe ile masaya oturmadan hiçbir kulüple görüşmemesi talimatı vermişti. İki menajer de öncelikli olarak sarı-lacivertli yönetim ile bir araya geleceklerini söylemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...